Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

beveiliger
beveiliger - 28-04-2017 16:16:51
Geldzaken & Recht

Staatsloterij bijzondere trekking

Gaf bij mij na aanmelden ook geen problemen - en ontving meteen de bevestiging van mijn aanvraag - gevolgd door een dag later de lotnummers.
ik had vanwege een doorlopend abonnement dat ik in die tijd had afgesloten meteen recht op vier lotnummers.
dat abonnement heeft ongeveer twee jaar gelopen, en vervolgens heb ik het opgezegd omdat ik het eigenlijk niet langer leuk vond om steeds met hetzelfde lotnummer mee te spelen. wel heb ik het betreffende lotnummer al die jaren bewaard om zogenaamd als schaduwlot mee te spelen bij de maandelijkse trekkingen, en te kijken of ik "zoveel geluk" had dat er mogelijk in de toekomst een prijs(je) op zou vallen. is in de daarop volgende jaren echter nooit gebeurd.
eerlijkheidshalve vind ik wel - wanneer men onverhoopt prijswinnaar in deze komende trekking mocht zijn - de staatsloterij verlangt dat je alsnog kunt aantonen dat je in de genoemde periode ook inderdaad met één of meerdere loten hebt meegespeeld.
dat is wel zo eerlijk. wanneer iedereen zich zomaar kan aanmelden - en daadwerkelijk twee of meerdere lotnummers ontvangt die recht geven op de mogelijkheid tot winnen zonder verdere controle - dan voel ik me achteraf "dubbel genaaid" door de staatsloterij...
iedere abonnee ontving een afbeelding van een lot op naam gesteld - waarop het lotnummer stond - in combinatie met de trekkingsdata gedurende het hele jaar. mocht je regelmatige koper van een maand staatslot zijn - dan zal de winkelier je vast herkennen - en bereid zijn, om op een briefje te bevestigen dat je regelmatig een lot bij hem gekocht hebt in betreffende periode.