Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 28-04-2017 16:52:10
Geldzaken & Recht

De efteling discrimineerd mensen met een beperking


de bezoekers hebben nu meer eigen verantwoordelijkheid :

'meer eigen verantwoordelijkheid'
voortaan kunnen bezoekers met een beperking bij de gastenservice van het park een https://www.efteling.com/nl/park/informatie/bezoekers-met-een-handicap" target="_blank">'faciliteitenkaart' ophalen. daarvoor is alleen een legitimatiebewijs nodig en een verklaring van de bezoeker zelf. die geeft daarin dat hij of zij vanwege een beperking niet in staat is via de gewone wachrij attracties te bezoeken.

ook kan worden aangegeven of hij of zij een eigen begeleider nodig heeft om bijvoorbeeld in en uit te kunnen stappen.

wat bij twijfel?
bij ernstige twijfels kan de efteling nog wel bewijs vragen. "bijvoorbeeld als wij denken dat mensen misbruik willen maken van de faciliteitenkaart. "in zo'n geval kan bijvoorbeeld een gehandicaptenparkeerkaart of een autipas voor mensen met autisme getoond worden .

bron : omroepbrabant.nl