Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ji
jimmy cras - 30-04-2017 00:15:04
Voeding & Gezondheid

Rainsoul

Artsen en dieetisten geven je een bepaald dieet en dat werkt prima. maar als je immumsysteem is verzwakt d.m.v. vaccinaties, medicijngebruik, ziekte, stress, en je hebt een toxiche lichaam omdat we hier eenmaal in leven, werkt "goede" voeding al niet meer..
wat is tegenwoordig nog goede voeding? de schrijf van 5 is ook allang achterhaalt dat t helemaal niet zo goed is voor de mens. kijk eens naar tarwe (gemodific eerd zetmeel), de schadelijke e-nummers  die ze op groente/fruit sproeien, of in kant en klaar maaltijden stoppen.

mensen die dagelijks met pijn leven, gaan verder kijken naar alternatieven.

we hebben ons lichaam eerst gedetoxed waarbij schimmels, bacterieen en toxines zijn afgevoerd, met daarbij de juiste voeding. 
daarnaast hebben we onze ph-waardes weer op niveau gebracht, omdat ons lichaam erg verzuurd is geraakt door de jaren heen. een slowjuizer is niet meer weg te denken dachten we. 

alleen kwamen we in contact met een mevrouw die al 20 jaar met ms klachten liep, nu ook wel fibromyalgie genoemd. werd door doktoren afgestempeld met "dat ze er maar mee moest leren leven" en/of mensen die zware medicatie hiervoor krijgen zoals morfine
ze liet het hier niet bij zitten en zo is ze zich gaan verdiepen in gezonde alternatieven, gefermenteerde producten die ze nu zelf maakt zoals; kombucha, zelf gemaakte bouillon van beenderen (dierlijk eiwit) en geen gemodificeerd eiwit in zakjes.
gebruik van cbd olie en thc olie.

onlangs is ze dit gaan gebruiken en heeft ze voor 1 maand een pakket aangeschraft en het werkt uitstekend.
je merkt het al als je een zakje van core of rain neem, en het is aan iedereen aan te raden.. je voelt de doorbloeding in je aders lopen en je krijgt daardoor energie.
daarom werkt het ook zo goed, omdat je rode bloedcellen groter worden met een betere structuur. en de zaden die ze gebruiken en groente extracten vormen 1 geheeld en werkt tegen allerlei ziektes zoals hieronder.
mensen met tumoren, ziekte van kanker of andere aandoeningen zoals astma, reumatische klachten of depressies.
de meeste mensen kijken pas wanneer ze niet meer geloven in de reguliere zorg, die naar mijn mening de patient alleen maar zieker maakt/ of houdt door medicatie, of andere reguliere zorg en ziekenhuis bezoekjes.

wij hebben het sinds kort ook besteld en wij voelen ons na een week al wisselend beter. we hebben meer energie gekregen en een gedeelte van de exceem is weggetrokken. me huid voelt een stuk gladder aan dan daarvoor. 

wij kunnen het iedereen aanraden en de rainensol beamen dat het werkt. zo niet krijg je het geld terug. 
mocht ik je interesse hebben gewerkt, hoop ik dat u even een kijkje neemt op onderstaand adres.

http://www.rainingseeds.com/information#toc-leukaemia