Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Wi
Wil_H - 30-04-2017 10:25:49
Elektronica & TV

Habbo.nl staffs vriendjespolitiek?

Als je de link van marita5 gebruikt kun je zelfs lezen dat je de betreffende persoon én de dingen die hij doet kunt melden bij de moderators.
" als habbo's te ver gaan in een kamer. habbo's praten over het ontmoeten in het echte leven, vragen om een webcam gesprek, wisselen persoonlijke contactgegevens uit of iemand wordt zwaar gepest… overweeg dan om de persoon aan te geven"
dat kan op een vreselijk simpele manier. lijkt mij dat als hij inderdaad de regels van het spel overtreed er wel tegen hem opgetreden gaat worden.
habbo zal zeker niet willen dat kinderlokkers via het spel slachtoffers zoeken, als dat bekend wordt dan is het meteen gedaan met het hele spel en dus ook met het verdienmodel.
het is alleen de vraag of de moderators dezelfde inschatting over die persoon maken als jij.