Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 30-04-2017 13:08:27
Voeding & Gezondheid

Rainsoul


@ “jimmy gras”,


valt toch tegen om dat spul te slijten hé.


 


zie wat newmikey eerder schreef.


 


door newmikey - 22 sep. 2016 om 13:46
317 antwoorden / 0 vragen


4


update: rainsoul distributeurs overtreden de wet - uitspraak reclame code commissie

lees: http://www.overvoedingengezondheid.nl/rain-distributeurs-overtreden-de-wet-2/" target="_blank">http://www.overvoedingengezondheid.nl/rain-distributeurs-overtreden-de-wet-2/

"
geconcludeerd kan worden dat zowel op de website van de betreffende rain-distributeur als in de ‘officiële’ rain-brochures uiteenlopende gezondheids- en zelfs medische claims staan/stonden die niet zijn bewezen en niet zijn toegestaan.


 daarmee wordt een gezondheidsbevorderend en geneeskrachtig imago gecreëerd en verspreid dat de rain-producten niet verdienen.


het is wenselijk dat rain-distributeurs op de hoogte zijn van de regelgeving en dat ze zich daaraan houden om misleiding van de consument te voorkomen."