Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
lovewinnie - 03-05-2017 08:58:10
Geldzaken & Recht

Wie is de eigenaar van de hond?

Een hond is volgens de wet een artikel. vergelijk het met een auto. u rijdt jaren de auto van de buurvrouw, betaald netjes de belastingen etc maar de auto staat op naam van de buurvrouw en blijft van de buurvrouw. of u hem nu 2 jaar of 10 jaar rijdt en of u nu wel of niet alle rekeningen betaald. 

door het besparen van een paar tientjes is de hond niet van u en ook nooit van u geweest. heeft u ergens een contract? dat u de hond overneemt? bewijsjes zoals mail,  sms? dat ze duidelijk aangeeft dat u de hond mag hebben? dan staat u sterk en kunt u is binnen lopen bij een inloopspreekuur advocaten.  heel veel hebben een gratis uurtje om te kijken of u een zaak er van kunt maken en geven tips over eventuele brief die u kunt sturen.  zorg dat u alle bewijzen meeneemt. bel eventueel met de fokker en neem het gesprek op in de hoop dat ze toehapt.