Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 07-05-2017 13:16:31
Computers & Telefonie

Klacht over online.nl

U hebt een verschil van inzicht met online. u vindt 't één, online vindt 't ander. en dan stelt u dat online u leugens verkoopt. dan is de toon natuurlijk door u al gezet.
uit ervaring blijkt dat abonnees van met name telecomproviders slecht hun contracten en overeenkomsten lezen. en dat die contracten van telecomaanbieders vaak erg slim in elkaar zitten. waardoor de abonnee aan 't korste eind trekt, omdat die zonder alles goed te lezen in een aanbieding (of in 't woord 'gratis') is getrapt. grote kans dat dat bij u ook zo is. bent u, wellicht per ongeluk, ingegaan op een verlenging? een nieuw toestel of uitbreiding van uw (data)bundel?
de beschuldiging dat online uw contract stiekem aanpast en ook maar even van het portaal verwijdert, slaat natuurlijk nergens op. dat verzint u en dat maakt de rest van uw verhaal er niet geloofwaardiger op.
op dit forum geven deelnemers antwoorden op vragen. de toonzetting van de vraag bepaalt veelal de teneur van de antwoorden. het is makkelijk om verwijten te maken naar anderen, maar enige zelfreflectie zou veel beter zijn.