Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
george159 - 07-05-2017 15:02:06
Computers & Telefonie

Klacht over online.nl

Dag halex, u voelt zich ook aangesproken en draag een online.nl een warm hart toe, terwijl ze, (in mijn ogen) met voorbedachte rade mensen gewoon een oor aan naaien? natuurlijk is het eigen schuld dikke bult en had ik online.nl niet mogen vertrouwen, want vertrouwen hebben is net zo'n fout woord/ gedachte als dicrimminatie, vertrouwen hebben in onze volks vertegenwoordiging en noem maar op. ikke, ikke, ikke, meer, meer, meer, hebben, hebben, hebben. hoe komt het toch dat het volk steeds agressiever en grover worden. natuurlijk heb ik geen schijn van kans, al zou ik het vcontract bewaard hebben, zou ik verloren hebben. niet iedereen is david! maar ze mogen wel weten hoe ik erover denk. ik verwacht nu van online.nl een veronderschuldiging en het teveel betaalde terug geboekt word naar mijn rekening!
tijger1, (online.nl) wij hebben niets stiekem veranderd??
ja carolla81, helaas stilzwijgend laten verlengen vorig jaar, omdat ik inderdaad dacht online.nl te kunnen vertrouwen! helaas, speculaas!!!
lovewinnie, online.nl staat/ stond niet op mijn spamlijst. dus mailing van hen kwam altijd binnen via mijn mailbox en niet spambox. maar ook de spambox kijk ik altijd na voordat ik de spam verwijder!!! ik heb niets doorgekregen van prijsverhogingen of van contracten die opeens aanbiedingen blijken te zijn???