Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 07-05-2017 16:06:39
Voeding & Gezondheid

Dierproeven voor cosmetica

Hier staat hoe het zit:http://europa.eu/rapid/press-release_ip-13-210_nl.htm" target="_blank">http://europa.eu/rapid/press-release_ip-13-210_nl.htm
en de verklaring van dat make-up merk:m·a·c op dieren?



 



 


hoewel we zelf niet testen op dieren is het mogelijk dat, als dit door de wet verplicht wordt, onze producten en ingrediënten getest worden op dieren in landen zoals bijv. china.
 



 


wat wordt er bedoeld met "verplichtingen van de wet"?



 


sommige wetenschappelijke of wettelijke instanties mogen nog steeds dierproeven opeisen of uitvoeren op cosmetische producten of ingrediënten om de veiligheid ervan aan te tonen. bijvoorbeeld, voordat we onze producten mogen importeren naar china, vereist de chinese regering dat alle importeurs van cosmeticaproducten een door de chinese staat gemachtigd laboratorium betalen voor het uitvoeren van dierproeven.




ze kunnen er ook voor kiezen dan maar niet te exporteren, maar er schijnen enkele kopers te wonen ;p
https://www.maccosmetics.nl/cms/customer_service/animal_testing.tmpl" target="_blank">https://www.maccosmetics.nl/cms/customer_service/animal_testing.tmpl