Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kv
kvjapio - 07-05-2017 16:08:36
Elektronica & TV

Is aanschaf wereldontvanger mei 2017 nog zinvol (met het oog op dab radio?)

1 het betekent dat een heleboel zenders digitaal gaan en op termijn bv fm en am vervangen. het hangt er dus maar vanaf naar welke zenders u (wil blijven) luisteren;

2 als u vindt dat het zin heeft is dat zo; een wereldontvanger gebruik je voor meer dan alleen fm/am lijkt me zo;

3 zie 1;

4 aangezien vooral de jongere generatie meer online luistert kunnen zenders daarmee hun publiek beter vast houden denk ik. dat de kwaliteit ook beter zal zijn - als dat interessant is voor de luisteraar - is natuurlijk mooi meegenomen;

5 je kunt met een speciale 'digital audo broadcasting dab' ontvanger digitaal luisteren naar zenders met een hoge luisterkwaliteit.

overigens: dat je 'klaar' moet zijn  voor dab radio bepaalt u natuurlijk helemaal zelf. er bestaan trouwens geen domme vragen, wel domme antwoorden :) . en ik weet nu tenminste ook wat dab betekent..