Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 08-05-2017 08:51:38
Huishouden & Energie

1 persoon in 5 kamerwoning

U ergert zich aan de verkeerden. niet de mensen die in het huis willen blijven wonen, waar zij hun hele leven al wonen, in hun eigen buurtje, zijn de schuld van het feit dat de hele huurmarkt op zn kont ligt. dat wordt veroorzaakt door de politiek. ik weet niet waar u op hebt gestemd, maar bijna alle politieke partijen zijn voor een genereus welkomsbeleid voor nieuwe huurders. als u daar ook op hebt gestemd, bent u ook nog mede-verantwoordelijk voor het feit dat het nu helemaal opstroopt. regeren is vooruitzien! kun je met je boerenverstand al voorspellen.
nu het uit de hand loopt, moet er geslachtofferd worden. troost u  met de gedachten dat het nog erger kan. in duitsland zijn er al voorbeelden van huurders die omwille van nieuwkomers uit hun huurwoning zijn gezet.
m.a.w. 15 maart was er kans op een omslag. daar was geen belangstelling voor. nog meer europa, dat is wat nl wil. dat heeft een hoge prijs en niet alleen v.w.b. de woningmarkt.