Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 08-05-2017 09:22:46
Huishouden & Energie

1 persoon in 5 kamerwoning

Je woont in een tweekamer woning en bent daar tevreden mee,begrijp ik uit je verhaal.
daar geloof ik helemaal niets van. als je tevreden zou zijn, dan hoef je je niet te ergeren. dan gun je een ander ook zijn woning.
wat je nu doet is jouw normen en waarden aan een ander opdringen.
en bejaarde hoort niet in een eengezinswoning, daar horen gezinnen in, die bejaarden betalen veel te weinig huur, hebben te hoge inkomens, het bekende rijtje.
stel dat de bejaarde onder jouw druk gaat verhuizen. met een riant inkomen is er een mooi appartement beschikbaar. 
heeft de bejaarde dat niet, dan rest een oud gehorig flatje. geen lift aanwezig of een piepklein benedenwoninkje.
de grote eengezinswoningen gaan niet naar gezinnen met een minimuminkomen. de huren worden verhoogd tot de maximale huurprijs, waardoor ook een alleenstaande met een goed inkomen deze woning kan huren. of mogelijk wordt de woning verkocht.
of op termijn afgebroken, waardoor de woning tijdelijk verhuurd wordt tot het blokje woningen afgebroken wordt om plaats te maken voor huurwoningen boven de huurtoeslaggrens. 
je moppert alleen maar, wat is je alternatief?