Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 09-05-2017 14:40:35
Winkels & Webshops

Vergoeding/tegemoetkoming kapot laminaatvloer door filiaalmedewerker kwantum

De klacht is door kwantum afgewezen. als u een andere mening bent toegedaan is het aan u om te bewijzen dat kwantum fout zit. oftewel, zelf een expert inschakelen die het tegendeel bewijst. mocht kwantum alsnog in het ongelijk gestelt worden krijgt u deze kosten terug.

maar het opbollen van de vloer en het splinteren heeft een oorzaak. ik lees in uw reaktie dat u dweilt. laminaat en vocht gaan niet samen. hout zwelt op als het vochtig is.

de vloer an sich zou geschikt kunnen zijn voor bv een rolstoel of andere aanpassingen, maar als de vloer er te strak inligt gaan de naden bollen. als u hier met een schoen, looprek, of wat dan ook tegenaan tikt breken er stukjes toplaag los. bij het dweilen komt hier weer meer vocht in zodat het alleen maar erger wordt.

u moet even afstappen van het bestoken en dreigen naar kwantum, maar bewijzen verzamelen die in uw voordeel gaal werken.