Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 10-05-2017 10:57:31
Computers & Telefonie

Mijn huawei laadt niet goed op, is anderhalf jaart oud.

Hallo tedjek , 



vertoont uw huawei p8 problemen met de usb connector? laadt uw huawei p8 niet meer goed op of verbreekt deze de verbinding met de computer? veel klachten kunnen ontstaan wanneer de laadconnector module van de huawei p8 niet meer goed functioneert.




kenmerken defecte huawei p8 usb connector

huawei p8 laadt niet of slecht op.
huawei p8 verbreekt de verbinding met de computer / laptop.
usb connector zit los.
microfoon werkt niet ( de microfoon maakt deel uit van dezelfde module als waar de usb connector zich op bevindt. indien de complete module defect is kunt u ook problemen met de microfoon ondervinden ).

let op: de eerste 3 bovenstaande kenmerken kunnen ook ontstaan dankzij een defecte usb kabel. probeer een andere usb kabel om uit te sluiten waar het probleem zit. indien alle problemen verholpen zijn met een andere of nieuwe kabel, dan weet u gelijk dat het de usb kabel was .
indien u geen andere kabel heeft voor de huawei p8 dan kan doctorphone kosteloos uitsluiten waar het probleem zit, hiervoor dient u alleen even langs te komen in een filiaal te arnhem, nijmegen of
venray.

voor verdere informatie klik op de rode regel , 

https://www.doctorphone.nl/huawei-p8-laadconnector-reparatie" target="_blank">https://www.doctorphone.nl/huawei-p8-laadconnector-reparatie