Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Gr
Grunn1 - 10-05-2017 11:02:54
Winkels & Webshops

Vergoeding/tegemoetkoming kapot laminaatvloer door filiaalmedewerker kwantum

U verhaal gelezen en het lijkt mij terecht dat de claim wordt afgewezen.

het gebruik van een triplestoel en rolator kunnen dermate belastend zijn voor laminaat dat garantie hierop niet van toepassing is.

zodra je verwacht dat laminaat extra belast wordt moet dit goed worden gelegd en het liefst proffesioneel.
gebruik een zo hard mogelijke onderlaag omdat door de druk van de wieltjes de vloer anders te ver wordt ingedrukt en niet meerdere lagen zachte ondervloer.
de vloer moet rondom los van de muur liggen.
de plakplinten pas na enkele weken aan brengen omdat de vloer de eerste weken zeker wanneer er een rolstoel o.i.d. wordt gebruikt beweegt.
de plakplinten ook niet tegen de muur aan plakken omdat de vloer blijft werken.
laminaat vloeren zijn niet geschikt om te dweilen. vroeger (ja die goeie oude tijd) werd laminaat geplakt en dit was wat waterdichter maar tegenwoordig met klikvloeren niet. 

een triplestoel is eigenlijk niet/nooit geschikt om meer over een laminaat vloer te rijden en ja ik heb hier ervaring mee. triplestoelen zijn zwaar en hebben kleine harde massief rubberen wieltjes hierdoor is de druk op de vloer enorm hoog. wanneer je met zo'n stoel evenwijdig over een naad zal rijden is de kans heel groot dat deze naad ver ingedrukt wordt en snel zal knappen.
de druk op (laminaat) vloeren is met een rolstoel, rolator en triplestoel heel anders dan wanneer je er alleen overheen loopt. garantie wordt meestal alleen gegeven bij normaal gebruik.
bij gebruik van een triplestoel zijn er maar weinig vloeren geschikt.