Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 10-05-2017 18:15:53
Huishouden & Energie

Mechanische ventilatie

Wanneer de hoeveelheid stof is toegenomen en uw huishouding hetzelfde als voorheen is samengesteld, moet het stof van buiten zijn. de vraag is nog of het buiten stoffiger is dan op uw vorige locatie.  verkeer of industrie kan daarvan de oorzaak zijn. een ventilatiesysteem trekt altijd lucht van buiten aan. mogelijk had u in uw vorige woning géén ventilatiesysteem. dat het ventilatiesysteem niet kan worden uitgezet door uzelf betekent, dat u uw huismeester moet informeren in het geval van een waarschuwing/alert om ramen en deuren te moeten sluiten en/of de ventilatie uit te zetten.

ik heb geprobeerd via de consumentenbond (die regelmatig vergaderen met de installatiebranche) bij nieuwbouwprojecten voor iedere woning een eigen schakelaar verplicht te stellen, maar het gaat nog tenminste een generatielang duren, alvorens dit ook in bestaande woningen geregeld zou kunnen worden.