Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

reflecs
reflecs - 14-05-2017 14:29:51
Computers & Telefonie

E-ticket boot texel gekocht, kan deze niet printen?




el

door elpee69 14 mei 2017 om 13:40
27 antwoorden / 16 vragen


goedemiddag,

het is helaas niet gelukt om de e-ticket te printen. koop morgen bij de boot een ticket en ga naar teso om het bedrag van de e-ticket terug te krijgen.
een ieder heel erg bedankt voor de support.





maar lukt het nu wel om het bestand te openen?
u zou nog kunnen kijken of het wel lukt als u de bijlage (onder een andere naam) opslaat op het bureaublad b.v., of de mail doorstuurt naar uzelf.
of wanneer u het wel kunt openen, maar niet kunt printen, zoals door lexgensen eerder getipt, https://www.seniorweb.nl/artikel/het-knipprogramma-gebruiken" target="_blank">het knipprogramma van windows gebruiken en dat knipsel printen.

als het niet lukt, dan zou ik contact opnemen met teso. geld retour voor het e-ticket zou nog best eens lastig/ niet mogelijk kunnen zijn.