Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Ma
Marimelda - 17-05-2017 17:23:23
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij telefonisch äfgesloten"abonnement

Tegenwoordig als je naar bedrijven of instanties belt, nemen ze aan de andere kant wel eens gesprekken op, meestal voor trainingsdoeleinden. zo wilde een bedrijf mij een goedkoper abonnement aanbieden. later vertelde men dat het gesprek dan zou worden opgenomen. een soort contrôle, maar ik had er toen al geen zin meer in. hoewel het een voor mij geen onbekend bedrijf was/is, maar gezien eerdere ervaringen met andere onbekende bedrijven, kap ik dan toch liever af. men kan het ook per e-mail regelen, dat gaat evengoed sneller als een brief en het staat dan zwart op wit. maar op de een of andere manier schijnt dat zeker niet goed te werken.
met een smarthpone, zo u die heeft, kan men ook gesprekken opnemen. als u dat doet met dit soort dingen, dan heeft u zelf een bewijs, dat u wel getelefoneerd heeft, als ze moeilijk gaan doen. als men daar namelijk niet noteert wat u heeft gezegd, kan men naar elk bewijs fluiten. soms merk ik dat men soms zo achteloos met de dingen omgaat. het meest gevaarljike is om te zeggen: "dat noteer ik straks wel." en dan gebeurt het soms helemaal niet, omdat er weer wat tussenkomt.
beste mevrouw, koetsier, waarschijnlijk heeft u geeneens zo'n ding, want het is best ingewikkeld. ik ben zelf al metzo'n smartphone gestopt en ik ben een stuk jonger dan u. en ik zit zelf dus nog een tijdje vast aan juist dat contract met een provider. mijn eigen schuld, maar ik leer er ook weer van, dat ik niet zo snel moet toehappen met dergelijke aanbiedingen. ik hoop dat het gauw voor u opgelost wordt! fijne avond! marimelda.