Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 17-05-2017 17:37:30
Geldzaken & Recht

Wat te doen bij telefonisch äfgesloten"abonnement

Een echt "proefabonnement" hoeft helemaal niet opgezegd te worden, maar loopt automatisch aan het einde van die periode af.

dat mensen op straat aangesproken worden, of dat ze langs de deuren komen, zijn natuurlijk helemaal geen "laakbare methoden". ze willen gewoon verkopen. en dat is niets nieuws maar van alle tijden.

en kon men dan door de telefoon zien dat u al 75 bent? lijkt me niet en juist iemand van 75 jaar zou wat levenservaring moeten hebben en zich niet moeten laten dwingen tot een abonnement.

en hebt u dan tot nu toe nog steeds die krant ontvangen?

als u zeker weet dat het een proefabonnement voor één maand was, zou ik weigeren te betalen, anders maar betalen en nooit iets meer afsluiten door de telefoon.