Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Mevr. pellikaan
Mevr. pellikaan - 21-05-2017 16:56:50
Vakantie & Reizen

Peter langhout misleidt 5 daagse bus reis disneyland parijs

Peter langhout reizen doet dit soort dingen heel vaak, een keer geboekt naar londen, zou museum madame tussaud bij zitten, deden ze niet, want het was veel te ver rijden vanaf waar we overnachten, chauffeur zei toen ook, doen we nooit.

reis geboekt rome, florance en venetie geboekt, gingen we ook niet naar rome, zelfde verhaal, doen we nooit is te ver weg, wij hadden dit wel laten mee wegen in de keus voor reis, hadden graag vaticaan stad gezien, dus wel erg jammer.
gingen we een keer in de avond naar een kasteel, om te bezichtegen, was een hele klim om er te komen, maar volgens de reisleider/chauffeur zeer de moeite waard, was het kasteel dicht, wel winkeltjes erbij open, ik vermoed een soort afspraak om mensen daar te krijgen, voor de klandizie, zeiden verkopers van de winkeltjes, dat het kasteel nooit in de avond open is voor publiek, dus lijt me sterk dat ze dat niet wisten.

conclusie, geen peter langhout reizen meer boeken, tenzij je voor verrasingen wil komen te staan.