Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maria1963 - 23-05-2017 20:30:29
Geldzaken & Recht

Hoe betrouwbaar is het bedrijf cortdaed

Ik wilde ook in zee gaan  met dit bedrijf. tijdens  het intake-gesprek werd verteld dat ik eerst 320 euro 'opstartkosten' moest betalen. dat bedrag heb ik meteen voldaan. de volgende week echter bood mijn werkgever mij hulp aan. hij had cortdaed gebeld en aangegeven  dat ik het contract wilde beëindigen. ik kreeg van  hem te horen dat ik  dan een  mail moest sturen naar  patrick@cortdaed.nl en  dan  zou het geregeld zijn. dat deed ik  dan  ook meteen, op 11 mei.  de opstartkosten zouden  gerestitueerd worden.
maar wat schetst mijn  verbazing? op 23  mei krijg ik een volgende nota,  van  120 euro!  ik stuurde daarop een mail dat ik die niet ging betalen, maar...geen  reactie!   dus heb ik 's-avonds nog  maar eens gebeld. en wat blijkt?  het contract is helemaal niet  beëindigd. ik  heb  het verhaal nu op www.klacht.nl gezet, in de  hoop dat het  opgelost gaat worden...