Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Pi
PimJoris - 02-06-2017 12:12:15
Vakantie & Reizen

Autohuur amerika

Ik heb om precies dezelfde redenen een paar jaar terug mijn huurauto geboekt in nederland, bij sunnycars en dat is prima bevallen.
ze werken samen met betrouwbare buitenlandse verhuurbedrijven, hanteren een all-in prijs ( ik moest alleen bij aankomst een kleine waarborgsom betalen voor benzine, die na afloop verrekend werd). sunnycars zorgt ervoor dat je alle verzekeringen hebt, die echt nodig en slim zijn.  je kunt dus alle extra verzekeringen / afkoop negeren die ter plaatse aangeboden worden. alleen een gehuurd navigatiesysteem was niet meeverzekerd, maar mogelijk valt dat onder je reisbagageverzekering.
en wat ik erg belangrijk vond: sunnycars heeft een 24/7 bereikbaar noodtelefoonnummer in nederland. vanwege tijdsverschil zinvol om daarop te letten. als je daar zit wil je niet tot nederlandse kantooruren moeten wachten als je hulp nodig hebt. ik heb aan den lijve ondervonden hoe handig dat was: ik reisde alleen, kreeg een ongeluk, auto total loss, ik in het ziekenhuis en kon niets zelfs regelen. eén telefoontje van mijn broer was genoeg ( ' meneer, u heeft het juiste gedaan, wij regelen alles') en inderdaad! een en al hulpvaardigheid, ook toen er weken later rekeningen kwamen voor dingen waarvan ik dacht dat ik verzekerd was ( was ook zo). en toen bleek dat het navigatiesysteem niet verzekerd was, betaalden ze dat ook (' u heeft maar zo kort van de auto kunnen genieten en genoeg meegemaakt'). 
kortom: een aanrader als je met een veilig en rustig gevoel op vakantie wilt gaan!