Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 05-06-2017 12:48:02
Voeding & Gezondheid

Is de effectiviteit van andullatiematrassen bekend. zijn er testresultaten?

de verkopers schermen met erkenningen door wetenschappelijke instituten in duitsland of in de vsa, maar dat betekent niet dat daar de medische werking werd aangetoond of bewezen, dat gaat enkel over de elektrische veiligheid of conformiteit. ze beweren ook dat dit apparaat aanbevolen wordt door de universiteit van leuven, maar dat is de waarheid geweld aandoen.
de prijs is niet mis, ongeveer 3 à 4000 euro, en de verkoopsmethodes zijn soms nogal opdringerig, vaak via lokale acties in dorpszaaltjes of beurzen.
het medische nut van een ritje op die trilmatras is zeer twijfelachtig, maar als je het prettig vindt, als je een paar duizend euro te veel hebt, als je geen ziekte hebt die gevaarlijke complicaties kan geven, doe het gerust, maar verwacht geen genezing van enige ziekte, en zeker geen wonderen. vraag het zeker eerst aan uw dokter.

en dit al na even te googelen. het verbaasd mij echt hoeveel ziektes en aandoeningen door dit matras genezen kunnen worden. nou ja, volgens de verkopers dan. dat dit nog niet vergoedt wordt door de zorgverzekeraar. het is een wondermatras.

maar nu even serieus, een matras dat niet regulier te koop is, dat te mooi wordt omschreven en zo belachelijk veel geld kost, met een boog omheen lopen.