Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronald eveleens - 05-06-2017 23:36:22
Vakantie & Reizen

Autohuur amerika

Auto hieren via een gerenomeerd bedrijf met een kantoor in nl dan weet je wa tje hebt en kun je ook uitleg krijgen in je eigen taal.
als je wacht en daar pas wilt regelen kun je goedkoper terecht, da tis wel zo, maar een web van regels, zo moet je boven een bepalde leeftijd zijn, ik meen boven de 25, een internationaal rijbewijs(of amerikaans) een creditkaart met een limiet van minimaal 2500 of 5000 euro, in elke geval voldoende om schade te betalen het eigen risiko dus. 

advies is om zodra je de auto krijgt en vopor je weg rijdt, goed rondom de auto te lopen en inspecteren en foto's nemen van bestaande schade plekken en terug gaan naar de balie en de bestaande schade laten aftekenen het is niet de eerste keer dat ze later de schade die er al was op jou te verhalen(en ze die ook al eerder verhaalt hebben op vorige onwetende huurders).
je kunt je eigen risiko indekken met een extra verzekering, maar als je een reisverzekering hebt, betaald je reisverzekering(kijk de polis) ook die egen risiko al voor je, dus dan ben je onnodig dubbel verzekerd, maar stel je daarvan op de hoogte. en zorg bij inleveren dat de tank vol is, ze rkenen zowat het dubbele als hun het moeten doen. j meot bij ophalen van de auto een blanko afdruk goedkeuren van je credit kaart, zodat ze je credit kaart kunnen belasten als er schade is, of een bekeuring of een lege tank. na inleveren en hun inpspecteren vraag deze blanco terug en verscheur het. dat was het. doe er je voordeel mee.