Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jacky2006 - 06-06-2017 10:25:37
Geldzaken & Recht

Invoerrechten terugvragen

Nummer zoveel die in zo'n malafide website getrapt is. als ik mijn twijfels heb ga ik eerst de site nazoeken en bestel nooit zomaar. dat heb je als je voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten. ik ben benieuwd hoeveel topics er geopend gaan worden met mensen die spullen hebben besteld van een of andere vage website en dan gaan klagen dat ze of de verkeerde/kapotte/neppe/geen producten hebben ontvangen maar wel dik hebben betaald. wat de rest ook al heeft gezegd: ga naar een stenen winkel. of koop bij een bekende site waarvan bekend is dat ze betrouwbaar zijn.

tot nu toe zijn er maar enkele sites waar ik online iets koop en daar zijn de producten altijd netjes geleverd. als het niet goed was teruggestuurd en altijd netjes mijn geld teruggekregen.