Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

audb
audb - 07-06-2017 17:48:07
Voeding & Gezondheid

Is de effectiviteit van andullatiematrassen bekend. zijn er testresultaten?

al is de koop langer dan 14 dagen geleden gedaan dan kan u mits u kan aantonen dat wat u verteld is niet op waarheid gebaseert is de koop vernietigen wegens oneerlijke handels praktijken.


of het matras getest is? dat zou u aan de verkoper moeten vragen deze beweerd dat er een test is geweest en daar zou deze dan ook de test resultaten op papier moeten hebben staan.


weigerd de verkoper deze te geven of een beknopte versie er van willen geven dan weet u dat het dus totaal niet klopt.


maar als u alleen al de moeite had genomen om even op google te zoekken had u dit tegen gekomen : http://skepp.be/nl/gezondheid/alternatieve-behandelingen/acupunctuur/andullatiematras#.wtgftlxyija" target="_blank">http://skepp.be/nl/gezondheid/alternatieve-behandelingen/acupunctuur/andullatiematras#.wtgftlxyija 


overigens verkoop ik een massage apparaat voor slechts €500 die ook trillingen geeft en een infrarood lamp krijgt u gratis er bij (haal ik wel bij de kringloop) 


ofwel ik kan ook troep verkopen  en dan beweren dat het wetenschappelijk bewezen is dat het werkt.