Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 07-06-2017 18:05:20
Elektronica & TV

De wegwerpmaatschappij

Wat is er "fout" aan een wergwerpmaatschappij, naar mijn bescheiden mening helemaal niets !!
alle het materiaal van het afgedankte apparaat wordt "hergebruikt", een ouderwetse benaming voor "gerecycled" geloof ik.
en dat hergebruik is goed voor de economie, het schept en behoudt banen in elke sector die met het gerecyclede apparaat te maken heeft, zoals o.a. bij het recyclebedrijf, de producent en via de groothandel naar de detaillist en vervolgens weer naar de gebruiker, om darna dezelfde route nogmaals en meerdere malen achterelkaar af te leggen.
ook de rijksoverheid wordt er beter van door het innen van alle soorten van belastingen die tijdens het gehele omloopproces worden geheven en dat komt ook weer ten goede van de economie middels de rijksoverheidsuitgaven.
er zijn (bijna) alleen maar winnaars in deze wegwerpeconomie. ;-))
alleen de consument, die betaald wel een flink gedeelte van het gelag, maar dat nemen we dan maar lief en een leefbaarder milieu.