Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 09-06-2017 12:32:21
Elektronica & TV

Ziggo horizon rtl 5 en rtl 8 geluid knettert.

Zoals u het omschrijft kan het haast niet aan uw apparatuur liggen, zeker als alle andere zenders de storing niet hebben. als de kanaalsterkte van rtl gewoon 100% is, zal de storing in het signaal zitten. u zult vast niet de enige zijn die de storing heeft, maar lang niet iedereen zal er wakker van liggen. ook zullen er niet heel veel mensen zijn die met een hoofdtelefoon naar het geluid van tv programma's luistert.

is het geknetter ook hoorbaar als u de hoofdtelefoon direct op de tv aansluit en naar rtl kijkt? een heel aantal zenders is te bekijken zonder de horizon en zonder ci+ module. met een ci+ module zijn ook de hd zenders te zien/horen. of ondersteunt uw tv dat niet?

misschien wat oneerbiedig, maar het komt op mij over als een beetje een luxe-probleem.

naschrift: al zal rtl niet reageren; op een dag zullen zij ook hun apparatuur vervangen en verbeteren en zal het probleem ook verdwijnen.