Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
halex - 12-06-2017 17:51:23
Garantie & Verzekeringen

Schade stomerij aan nieuwe galajurk

Als u de jurk wilt houden, kunt u deze laten maken. dat aanbod is al gedaan, maar vond u niet akkoord. het alternatief is dat de winkelier uw schade vergoedt. en dat is het bedrag dat uw jurk nu waard is. als de winkelier u de waarde van de jurk vergoedt èn u de jurk laat houden, dan bent u dubbel schadeloos gesteld. u zou de beschadigde jurk bijvoorbeeld alsnog kunnen verkopen. met het geld van de winkelier erbij, heeft u dan meer geld in handen dan uw jurk waard is.
anders gezegd: u hebt nu 0 geld en 1 gebruikte jurk. straks hebt u 1/2 nieuwe jurk aan geld en 0 jurk. qua geld wordt u er net zoveel beter op als u qua jurk achteruit gaat. en dat is niet oneerlijk. kiest u voor de financiële vergoeding, dan gaat de eigendom van de jurk over. mocht u 't hier niet geloven, dan maar naar een advocaat.





ka

door karin mensen 12 jun. 2017 om 15:51
antwoorden / 1 vragen

 


maar de dagwaarde of nieuwwaarde doet niets af aan het feit dat het mijn eigendom is.
dus vind ik het bijzonder dat ik dan de jurk niet terug zou krijgen. daar gaat het mij om.