Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rietje328 - 14-06-2017 13:38:19
Garantie & Verzekeringen

Schade stomerij aan nieuwe galajurk

De stomerij heeft een fout gemaakt en moet óf de jurk in de oude staat terug kunnen geven (waarvan ze aangegeven hebben dit niet te kunnen) óf een schadevergoeding betalen.


door halex 12 jun. 2017 om 23:59
1353 antwoorden / 4 vragen
"de dagwaarde is de economische waarde. marktplaats is dan een goede graadmeter."

marktplaats is helemaal geen goede graadmeter. zoals zoekster1 al aangaf, wil iedereen op marktplaats het beste voor nop.

een goede graadmeter is de afschrijvingslijst inboedel en bagage van de verzekering. zoals eerder genoemd wordt een galajurk doorgaans in 2-3 jaar afgeschreven, dus hanteren verzekeringen doorgaans een afschrijvingspercentage van 2,8 tot 4,2% per maand voor het dragen van deze kleding. ts zou dus voor de jurk van 2 weken oud minimaal 95% terug moeten krijgen. alles wat de stomerij minder uitkeert is dus geen schadeloosstelling van ts.