Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
mein33 - 14-06-2017 18:29:14
Vakantie & Reizen

Verwarrende busreis ...

@hansje klein,

de buschauffeur op nijmegen cs was domweg vergeten zijn kaartendepot mee te nemen en kon zodoende die ook niet aan u verkopen. (bij de eerst volgende rit was hij gegarandeerd wel in het bezit van zijn kaartendepot)
hij heeft een inschatting gemaakt hoe groot het risico voor hem zou zijn, als hij een enkele passagiers zou meenemen die zonder een geldig plaatsbewijs in zijn bus zat. uiteindelijk was het zijn schuld waardoor deze situatie zich voordeed. 
hij heeft zijn risico laag ingeschat en heeft de klantvriendelijk variant gekozen om zijn passagiers niet te benadelen, maar ook om klachten richting zijn werkgever te voorkomen.

en het tweede ov probleem : in de bus contant afrekenen en alleen per pinpas betalen als de apparatuur daarvoor beschikbaar is. en dit probleem wordt landelijk en in een snel tempo (het is uiteindelijk ov) uitgerold.

ergo : al met al heel erg spannend allemaal, maar  verder niet meer over doormekkeren anders gaat de spanning en de lol van het onderwerp er wel heel snel vanaf. ;-))