Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
bravehenk - 14-06-2017 22:32:25
Geldzaken & Recht

Oplichting viagogo

Beste klaudia op de eerste plaats maakt u de fout door  kaarten bij een doorverkoper geen officiel verkoop site te bestellen. deze heeft zelf geen kaarten maar koopt kaarten in en verkoopt ze met flinke toeslag aan slachtoffers die niet goed uitzoeken welke de officiele site is en lukraak de eerste site te nemen die op google staat.uw kaartjes kosten op de officiele site van stadefrance  52 euro p.stuk boven in de nok goedkoopste tickets. u heeft  zowiezo ruim 80 euro teveel betaald.
echter men zegt geen geld ontvangen te hebben dat is probleem 2 .is het via incasso gegaan en is het kort geleden (binnen 8 weken) geincasseerd kunt u proberen dit terug boeken eenvoudig bij de meeste banken direct via telebankieren staat het de volgende dag weer op de rekening.
heeft u het zelf overgemaakt dan moet u het bij hun terug claimen.het woord oplichting wordt weer ten onpas gebruikt dit soort sites zijn geen oplichters maar handige jongens die veel geld verdienen aan in en doorverkoop tickets. ze zijn heel druk met zorgen dat hun site steeds bovenaan blijft in de zoekmachines.

groeten henk













groeten henk