Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sjjoppy
sjjoppy - 17-06-2017 17:06:37
Computers & Telefonie

Ergeren meer mensen zich aan combivoordeel telfort?


wil je weten wanneer je kunt profiteren van combivoordeel? we hebben de voorwaarden voor je op een rij gezet: 



wat heb je nodig en hoe regel je het? 

je kunt profiteren van combivoordeel als je:



een telfort mobiel abonnement hebt (privé of zakelijk zzp), dat is afgesloten na 3 januari 2011 én een internet abonnement van telfort voor thuis hebt. heb je een telfort mobiel abonnement, maar is het eerder ingegaan dan 3 januari 2011? dan kun je het verlengen om gebruik te kunnen maken van combivoordeel. 
de beide abonnementen, telfort mobiel en telfort thuis, op hetzelfde adres hebt geregistreerd. 
nummerbehoud is ingegaan als je dit hebt aangevraagd. met een tijdelijk 06-nummer kan je helaas geen combivoordeel aanvragen.
gaat verhuizen en het adres van al je abonnementen hebt gewijzigd. let op! beide abonnementen op 1 adres is de belangrijkste voorwaarde om combivoordeel te krijgen en te houden. zorg dus dat je dit op tijd verandert wanneer je gaat verhuizen.
en de link:
https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/voorwaarden-voor-het-krijgen-van-combivoordeel.htm" target="_blank">https://www.telfort.nl/persoonlijk/service/voorwaarden-voor-het-krijgen-van-combivoordeel.htm