Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fr
frans56 - 28-06-2017 11:05:17
Huishouden & Energie

Geen internet in huurhuis

Hallo.  tja. het klopt inderdaad dat niet ieder huis overal op is aangesloten. er zijn huizen zonder vaste telefoon (ze gebruikten een mobieltje)
er zijn huizen zonder gas (alles elektrisch).   er zijn huizen zonder radio.tv aansluiting (gebruikten digitenne of een schotel en of dab+)
er zijn huizen zonder internet (alles via een smartfone)  er zijn huizen zonder glasvezel. er zijn huizen zonder, etc ....etc....
wat de ene bewoner vanzelf sprekend vindt, is voor de ander compleet overbodig.   echter let wel op met het aanvragen van bedraad internet.
niet iedere huurbaas staat toe dat er gaten worden geboord in zijn huis om iets aan te leggen waar hij zelf geen gebruik van maakt.
dus. als u inderdaad zelf wilt betalen voor een vaste aansluiting, zorg dan voor schriftelijke toestemming voor het boren van die gaten.
echter houd er ook, zoals eerder al aangegeven, rekening mee dat als u verhuisd naar een plaats waar de betreffende provider niet actief is.dat u een groot financieel probleem heeft.  tip: gebruik een 4g usb dongle. helaas hebben deze een beperkt maximum verbruik.