Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 30-06-2017 17:05:13
Computers & Telefonie

Pictogrammetjes op bureaublad reageren niet meer.

Omdat ik zie dat vragen die op dit forum worden gesteld ook op google worden weergegeven geef ik hierbij nog even de informatie door die ik las in "vrij" de zaterdag bijlage van de telegraaf:


pc-reset.


laatste redmiddel.


windows 10 heeft een hele handige optie voor als je pc echt niet goed werkt. deze optie heet systeemherstel. ga naar instellingen, dan naar bijwerken en beveiliging. hiermee installeer je in feite windows 10 helemaal opnieuw, maar zonder dat je een usb-stick of dvd nodig hebt. en je kunt al je persoonlijke bestanden behouden.



weliswaar had edrick3 al geadviseerd een systeemherstel te proberen, maar na het lezen van de link kwam het mij voor dat het net zo lastig was als destijds met windows 7. gelukkig bleek het niet nodig te zijn. het bovenstaande lijkt me, ook voor mensen met weinig pc-ervaring zoals ik, een makkelijke oplossing. ik heb al eerder gemeld dat het voorgelegde probleem is opgelost. 

m.v.g. aquarius.