Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 01-07-2017 18:43:35
Auto & Vervoer

Toilet gebruik in touringcar

Dit bewijst dat die chauffeur met zijn vrouw gewoon a-sociaal bezig zijn en te beroerd zijn om dat toilet naderhand te ledigen.
ik raad u aan om bij een volgende reis toch maar gewoon naar dat toilet te gaan onder de noemer dat u een klein plasje moet doen. laat u niet tegen houden door die a-sociale personen, die ook nog eens keihard liegen met hun 'nieuwe hygiëne regel'. dit laatste houdt dus alleen in, dat zij te lui en te beroerd zijn om te werken.

zij zijn alleen op uw centen uit. de rest interesseert hen geen ene malle moer. gelukkig heeft (had) u zelf in de hand hoeveel u later aan fooi geeft (gaf): niets dus (hoop ik)! uiteraard ook klagen bij het bedrijf waar u deze reis geboekt heeft.