Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ce
celestion68 - 16-04-2004 12:37:30
Computers & Telefonie

Spamfilter

En het leuke is dat er nog geen eens heel veel meldingen nodig zijn om een adres op de zwarte lijst te krijgen schijnt het. since spamcop started counting, this system has been reported less than 10 times by less than 10 users. it has been sending mail consistently for at least 52.8 days. in the past 3.3 days, it has been listed 2 times for a total of 36 hours.
straks krijg je nog alleen maar spam en de gewone e-mails worden geblokkeerd. heb ook gehoord dat chello nog een andere lijst hanteert, maar of dat waar is weet ik niet. als je adres daar op staat mag je 50$ betalen om je adres er weer af te halen. ik vraag me af waarom chello zelf geen zwarte lijst hanteert. overigens heb ik ergens een artikel gelezen waarin een medewerker zelf mail providers afwijst om hun lijst te gebruiken.