Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 11-07-2017 09:46:18
Winkels & Webshops

H en m levert niet

De klachtenstroom is zo'n 5/6 maanden geleden al begonnen. volgens h&m zijn er ict problemen. zo langzamerhand wordt dit wel erg ongeloofwaardig en vraag ik me af of er niet heel wat anders aan de hand is, bijv. een dreigend faillissement.

ik ga zo even mailen met thuiswinkelwaarborg (waar ze bij zijn aangesloten) met de vraag hoe het kan dat h&m nog steeds hun certificaat mag voeren. dat certificaat stelt dan maar weinig voor.

je kunt je klacht zetten op https://www.klacht.nl/hm/" target="_blank">https://www.klacht.nl/hm/ daar staan er al enkele honderden.

dien zeker een klacht in bij consuwijzer, hoe meer klachten daar binnen komen, hoe groter de kans dat de acm gaat ingrijpen https://www.consuwijzer.nl/hoe-dien-ik-een-klacht-in" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/hoe-dien-ik-een-klacht-in