Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

socio
socio - 19-07-2017 17:48:52
Computers & Telefonie

Kpn spam

Het kan nog gekker, sinds enkele weken krijg ik spam (ziggo) verstuurd door mijzelf! vooral viagra e.d. uit de meest vreemde landen. kan niet blokkeren want het is mijn eigen email adres. contact opgenomen met ziggo en krijg te horen dat het bij meerdere klanten voorkomt. is volgens ziggo niks aan te doen dus moet er maar mee leren leven. is toevallig wel het adres wat ik het meest gebruik (ook voor zaken) dus een nieuw adres aanmaken is wel makkelijk maar overal je adres veranderen is minder. in het verleden is de mail van ziggo gehackt en is mijn mail geblokkeerd geweest (zonder waarschuwing en uitleg) pas na contact op te nemen met ziggo kreeg ik dit te horen en is dit hersteld (zat ik wel al dagen zonder mail) hoeveel adressen worden er misbruikt op deze manier? ook krijg ik regelmatig berichten van een postmaster dat mijn mail (die ik nooit verstuurd heb) niet bezorgt kan worden :-) nu lig ik hier niet wakker van maar vervelend is het wel want hoeveel mensen worden er lastig gevallen uit mijn naam?
ja, ja, ik weet dat dit niks met kpn te maken heeft en deze topic (eigenlijk) maar wou het toch even kwijt, je hoeft het niet te lezen als je niet wil, :-) :-)