Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

panter22
panter22 - 24-07-2017 21:11:16
Huishouden & Energie

Wie betaald bij huurhuis de schade van breekwerk om leiding te vervangen

Een gasleiding in beton die vervangen moet worden is voor rekening van de woningstichting.
als de leiding in verschillende huizen moet worden vervangen, dan zal  je moeder daar een brief over krijgen van de woninstichting
met werkzaamheden en datum. in die brief zal een telefoonnummer staan van een contactpersoon, iemand van de woningstichting of de aannemer. die kun je bellen als er nog vragen zijn.

het is net waar het breekwerk moet worden verricht, maar als de vloer heel blijft, dan is het verstandig de vloerbedekking te beschermen met zeil of plastic. mogelijk nemen de werklui beschermende maatregelen. moet je even naar vragen.
dat je vrij neemt om bij je moeder te zijn, is voor haar prettig, maar voor de uitvoering van de werkzaamheden niet noodzakelijk. de werklui gaan hun gang wel.

achterstallig onderhoud? worden gasleidingen dan om de paar jaar vervangen? er worden voorzorgsmaatregelengenomen. kennelijk is de staat van de gasleiding niet goed en is men bang dat er meer lekken kunnen ontstaan. het is even vervelend, maar er het is voor je moeders veiligheid.