Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marita5
marita5 - 26-07-2017 11:07:18
Winkels & Webshops

Klacht over verkeerd geleverde meubels door goosens zevenaar

Hallo weerdg , 

bij aflevering op 19 juni 2017 was de kleur van de meubels niet de door ons bestelde kleur, ook de buffetkast was niet volgens afspraak  


wanneer voldoet een product niet aan de overeenkomst?

een product voldoet niet aan de overeenkomst als u het niet normaal kunt gebruiken. of als het andere eigenschappen heeft dan die u met de verkoper hebt afgesproken. bijvoorbeeld een andere kleur. dan noemen we het product afwijkend.




wat zijn mijn rechten als ik te maken heb met een afwijkend product?


voldoet uw product niet aan de overeenkomst? dan hebt u recht op een product dat hier wel aan voldoet. de verkoper moet het probleem gratis en binnen een redelijke tijd oplossen. u moet hier ook niet te veel last van hebben.


lost de verkoper het probleem niet gratis en binnen een redelijke tijd op? dan kunt u de overeenkomst ontbinden. de overeenkomst wordt dan ongedaan gemaakt. u hebt er dan recht op dat u uw geld terug krijgt. de verkoper heeft er dan recht op om het product terug te krijgen. 

voor verdere informatie , klik op de rode regel .

https://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-afwijkend-product" target="_blank">https://www.consuwijzer.nl/elektronica/ontevreden-over-aankoop/rechten-bij-afwijkend-product