Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gsm
gsm - 27-07-2017 08:05:01
Computers & Telefonie

Asus laptop geluid

Bij opnieuw opstarten wordt de snelle start niet gebruikt en zou na het opstarten het geluid altijd weer moeten functioneren.
bij afsluiten en daarna weer aanzetten wordt wel de snelle start toegepast (tenzij je shift ingedrukt houdt en tegelijk op afsluiten klikt).
nadeel van de snelle start is dat de pc niet vanuit de basis alles opstart, maar uitgaat van de situatie zoals die voor het afsluiten was.
dit wordt ook wel hibernation (winterslaap) genoemd. windows wordt dus als het ware wakker uit een diepe slaap en gaat verder waar het gestopt was.
fouten in de netwerkverbinding of met het geluid worden op die manier bij afsluiten en weer aanzetten meestal niet verholpen.
je moet daarvoor opnieuw opstarten kiezen, of shift ingedrukt houden terwijl je op afsluiten klikt en daarna de pc weer aanzetten.