Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
renek1975 - 31-07-2017 12:13:55
Winkels & Webshops

Aftermarket auto onderdelen

Aan tijger1:

dit is het antwoord van mijnautoonderdelen.nl toen ik vroeg waarom ik een ander merk kreeg dan de van wezel die ik  had besteld:


wij krijgen de onderdelen rechtstreeks vanuit van wezel geleverd.


hun zijn een leverancier in verschillende merken en kunnen een andere merk leveren als international radiators het niet heeft.


wij leveren ook remblokken in verschillende merken terwijl ze allemaal hetzelfde eruit zien.


hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,


met vriendelijke groeten,


alex - klantenservice
mijnautoonderdelen.nl

dat van die remblokken is trouwens geen goede vergelijking, remblokken van trw, brembo en ate zien er inderdaad allemaal hetzelfde uit, maar het zijn wel allemaal verschillende merken en als je ate remblokken bestelt krijg je ook ate remblokken, niet van een totaal ander onbekend merk zoals bij de radiateur.

en alex vermeldt dat van wezel een distributeur van verschillende merken is, maar bij mijnautoonderdelen.nl staat expliciet vermeld dat van wezel wel degelijk producent is van (onder andere) radiateurs. dus klantenservice spreekt de eigen website tegen. en als het wel zo is dat van wezel zelf geen radiateurs maakt maar alleen een distributeur is van verschillende merken dan klopt niet alleen de informatie die zij over van wezel geven niet, maar blijft het misleidend dat de webshop het product aanbiedt onder de naam van wezel als zijnde een merk. als je die bestelt speel je dus in feite roulette, want je hebt geen idee wat je dan werkelijk bestelt, dat kan dus vanalles zijn.