Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

J.
J.R. - 01-08-2017 20:27:12
Geldzaken & Recht

Mag de bank de schuld van een rekening zonder toestemming op een andere zetten?

@carola.83
zelf weet ik nu niet uit mijn hoofd wat de maximale leeftijd is voor een studentenrekening. zelf ben ik ook nog geen 30 jaar en heb me in dat gedeelte eerlijk gezegd dan ook niet in verdiept.

op grond van art. 35 wbp. heb ik al 3 keren een verzoek om inzage bij de bank ingediend en elke keer ontdek ik dan weer nieuwe aanwijzingen. de wijze waarop ik achter de tweede bkr-registratie ben gekomen was door mijn bkr te checken i.v.m. het feit dat ik voornemens ben een eigen onderneming te starten. echter staat de registratie van de tweede rekening er nog en het feit is nu dat ik wel over de financiën beschik om de onderneming te starten maar dat ik door die tweede registratie onnodig extra kosten dreig te moeten maken omdat ik bv. geen bedrijfsmiddelen kan leasen.