Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

abnamro
abnamro - 02-08-2017 09:28:55
Geldzaken & Recht

Mag de bank de schuld van een rekening zonder toestemming op een andere zetten?

beste j.r,


 


goed dat je het aangeeft als er onduidelijkheden zijn over het omzetten van je rekening en schuld. het is logisch dat je graag wilt weten waarom dit is gebeurd en of het ook mag. 


 


er zijn situaties dat een studentenrekening met een roodstand wordt omgezet door de bank naar een gewone betaalrekening met roodstand. dit doen we volgens de voorwaarden als blijkt dat je geen student meer bent. soms houden we ook een opschoonactie. we vragen onze klanten dan of zij nog studeren en of zij de studentenrekening met roodstand willen houden. als wij daar geen reactie op krijgen, wordt de rekening omgezet.


 


omdat ik de situatie niet ken, weet ik niet of bovenstaande op jouw van toepassing is. daarom neem ik graag telefonisch contact met je op. ik pak je gegevens erbij en zoek dan uit wat er gebeurd is. als je dit wilt, stuur dan via webcare@nl.abnamro.com je telefoonnummer door. geef daarbij ook aan dat je de mail stuurt naar aanleiding van je bericht op kassa vara.


 


 


met vriendelijke groet,
abn amro webcare
mw. e. van der molen