Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neodutchio - 02-08-2017 21:03:09
Winkels & Webshops

Ervaring met fietsenwinkel.nl

Heeft u de fiets online gekocht, of in de winkel? en hoe is de fiets geleverd? een fiets moet altijd afgemonteerd en geheel nagelopen worden. als een fiets gemaakt wordt wordt alles in elkaar gezet, maar niet afgemonteerd. spaken e.d. zitten dus nog los. als hier niets mee gebeurd krijg je vrij snel een slag in het wiel. simpelweg een fiets uit de doos halen, trappers en zadel erop en stuur rechtzetten is er dus niet bij.

het ligt er dus helemaal aan hoe de fiets verkocht is aan u. via internet zo uit de doos (dan zit er een beschrijving bij of is te vinden via de website https://www.fietsenwinkel.nl/klantenservice/#/support/solutions/articles/3000021132-hebben-jullie-ook-een-handleiding-of-gebruiksaanwijzing-" target="_blank">https://www.fietsenwinkel.nl/klantenservice/#/support/solutions/articles/3000021132-hebben-jullie-ook-een-handleiding-of-gebruiksaanwijzing- wat u aan de fiets moet doen), of via een winkel waar u, op advies van de verkoper, fietsend naar buiten kon?