Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-11-2005 00:36:26
Huishouden & Energie

Geweigerd in een supermarkt met pup in eigen mandje

helaas en gelukkig mag de winkel uw hondje weigeren. gelukkig omdat ook ik het een onprettig idee vind dat haar, kwijl en zo meer op mijn levensmiddelen terecht zou komen. evenals vieze peuterhandjes overigens. bovendien is de supermark geen goede/leuke omgeving voor een hond. hij mag niks, kan niks en wordt voortdurend onder de voet gelopen of gereden. net als van die mensen die hun hond meenemen naar de kermis of op koopzondag. een goede socialisatieplek is het dus niet, hij raakt er alleen angstig van. tenzij je het echt opbouwd.


want helaas is het dus zo, dat winkeliers zelfs blindegeleidehonden, soho's en de hondjes/puppy's die hiervoor in opleiding zijn mogen weigeren. ikzelf ben zo'n puppy-pleeg-opvoeder. een blindegeleidenhond studentje hebben wij gehad... ongelooflijk wat voor problemen mensen maken van zo'n diertje... sommige supermarkten geven na veeeeeeeel overredingskracht toe, andere mn. de jumbo, maar zelfs de blokker (levensmiddelen in de blokker???) weigerde onze pup in opleiding de toegang! heel erg lastig voor blinden die later in de blokker hun boodschap moeten doen...


twee kanten dus!