Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 08-08-2017 22:31:49
Geldzaken & Recht

Ik ben onterecht verbannen van het radarforum en radar reageert niet,mag dat?

Wel, john van drongelen, ga ik ook maar met mijn billen bloot: weliswaar niet op de manier zoals ik het schrijf ;-); maar was ook lang bij (avro)tros radar. totdat ik, out of the blue, ruim 2 jaar geleden een antwoord gaf en, ineens een captcha woord (vanuit amerika) moest invullen om te bewijzen dat ik geen robot was. kreeg ik een schrijven: ban voor het leven. heb ze ooit nog eens een pb gestuurd en antwoord? nooit, never gekregen. hier krijgt men tenminste nog de reden als je een ban krijgt. maar wat ik werkelijk niet begrijp is waarom in hemelsnaam heeft u de rijdende rechter ingeschakeld? ik wil niet eens meer op dat forum (lees wel eens wat, dat wel); al zouden ze het me vragen! maar er zitten daar mensen die zoveel ip "adressen" hebben als ze een ban krijgen weer 'gewoon' terug kunnen komen. waar de moderatie niets tegen doet. ga geen namen noemen uiteraard: maar degene met de meeste "levenslange" ban: hij is er nog steeds.
ik begrijp niet waarom het u zo dwars zit. maar om een antwoord op uw vraag te geven: ja hoor, de moderatie mag u een ban voor het leven geven en john reid kan u daarbij niet helpen. kan dat nu schelen: er is meer dan avrotros forum (b.v. kassa forum), toch ☺?