Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 08-08-2017 23:13:09
Geldzaken & Recht

Ik ben onterecht verbannen van het radarforum en radar reageert niet,mag dat?

Het (tijdelijk) verbannen zal u echt niet koud op het dak gevallen zijn.

u heeft volgens de gebruiksaanwijzing toch tenminste één voor-waarschuwing gekregen. ik denk, dat klachten van andere deelnemers óók een grote invloed op de moderator hebben om een ontstane 'onrust' binnen het forum chirurgisch te kunnen bestrijden door iemand te verwijderen. verder heeft u volgens de huisregels totaal géén rechten, maar dat had u beslist al zèlf gelezen.

citaat uit de huisregels: de moderator behoudt zich het recht voor om gebruikers, al dan niet tijdelijk, de mogelijkheid tot posten en de toegang tot het forum te ontzeggen, mochten zij zich naar het oordeel van de moderator niet aan de gedragsregels houden. hieraan gaat minimaal één waarschuwing vooraf, tenzij de overtreding naar het oordeel van de moderator ernstig genoeg is om direct tot een al dan niet tijdelijke verbanning over te gaan.

tenslotte ... loopt u nu hier op het kassa-forum hetzelfde risico wanneer u niet in de pas wilt lopen of de oorzaak van teveel of langdurige onrust wordt. mijn tip: lees wat de vraagsteller wil weten en reageer wanneer u inhoudelijk iets te vertellen heeft, maar altijd gericht op de ts. wanneer u door anderen aangesproken wordt ... beter niet op reageren, want dan gaat u in de fout, òf zoals de redactie dit noemde gaat u off-topic.