Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hansje klein
hansje klein - 09-08-2017 10:11:03
Geldzaken & Recht

Ik ben onterecht verbannen van het radarforum en radar reageert niet,mag dat?

Voor @ts en aanvullend m.b.t. de deelnemer @moneyman op het radarforum:

@moneyman was inderdaad vakkundig en werd zonder aankondiging gebanned. het on-democratische aan de spelregels is, dat de andere deelnemers hierover géén mededeling krijgen en ten tweede op navragen als 'lucht' worden geïgnoreerd.

later heeft een forum-collega via een eigen topic opgeroepen tot enige weerstand en om meer informatie gevraagd, waarna de topic 'gecensureerd' werd. ik heb daartegen geprotesteerd door wèèr een topic op te starten, met het gevolg, dat ik van de redactie een mededeling kreeg, dat alle communicatie betreffende 'protesten' direct met de redactie en niet via het forum gevoerd dienen te worden. géén waarschuwing, géén ban-dreiging! m.a.w. publiekelijke discussie wordt niet geduld, maar een communicatie met de beheerder staat open. de deelnemers kunnen echter door privé-mails, vorzover niet gebanned, wèl met elkaar in contact treden ... !! een tool, die op dit kassa-forum ontbreekt ... en, citaat:  "ook niet ingevoerd zal gaan worden".

ik kan me aan een stakingsactie op het kassa-forum herinneren, waarbij tenslotte wèl met deelnemers werd gecommuniceerd, zij het met een kleine crew van slechts enkele stamdeelnemers.

conclusie: alle inspanningen van vrijwilligers worden m.i. als groep niet getolereerd, als individue is er wèl communicatie mogelijk. ts is eruit gekickt, kan zich nergens op beroepen en moet dus zijn wonden likken.